Huisartsenpraktijk Enschede

Voor de beste huisartsenzorg in Enschede kun je terecht bij diverse praktijken. De één heeft weer andere specialiteiten in huis dan de andere. Als je nog niet bent ingeschreven bij een huisarts is het belangrijk om verschillende praktijken onder de loep te nemen.

Co-Med praktijk Enschede Hogeland

Op de JJ van Deinselaan 34-G is Co-Med praktijk Enschede Hogeland te vinden. Een huisartsenpraktijk dat zich richt op de bewoners die wonen in de wijken rondom Hogeland. Patiënten kunnen er iedere werkdag terecht van 08:00 tot 17:00. Ben je nog niet ingeschreven als patiënt kun je online een aanmeldformulier invullen. Om een afspraak te maken kun je telefonisch contact opnemen via 053 431 5027. Het team van deze huisartsenpraktijk bestaat uit meerdere huisartsen, doktersassistenten praktijkondersteuners. Samen vormen ze een een hecht team om de beste zorg te verlenen aan hun patiënten.

Gezondheidscentrum Noord

Bij Gezondheidscentrum Noord kun je niet alleen terecht voor de beste huisartsenzorg maar is het ook mogelijk om psychologische zorg te krijgen, fysiotherapie, logopedie en podotherapie. Verder zijn ze gespecialiseerd in chronische aandoeningen en worden er uitgebreide onderzoeken verricht. Kleine onderzoeken worden gedaan door de assistenten. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan het uitspuiten van de oren, meten van bloeddruk etc. Voor het maken van een afspraak kun je gebruik van maken van de online portaal Gezond.nl. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken. Gezondheidscentrum Noord is gelegen op de Zaanstraat 12, 7523 HC in Enschede.

Huisartsenpraktijk Meulemans en Molenkamp

Het team van de huisartsenpraktijk Meulemans en Molenkamp staan voor je klacht om effectief gezondheidszorg te verlenen. Het zorgaanbod is breed. Je kunt er niet alleen terecht voor medische hulpvragen maar ook voor kleine chirurgische ingrepen, GGZ-zorg en begeleiding bij chronische aandoeningen. Een afspraak maken kan via 053 431 22 66. Er is ook een patiëntenomgeving beschikbaar waar een online consult mogelijk is, medicatie bestellen en je medisch dossier in kunt zien. De praktijk is te vinden op de Oosterstraat 2-17, 7514 DZ Enschede.