Huisartsenpost Enschede locatie en adres

Op zoek naar het adres of de locatie van de huisartsenpost in Enschede? Wij hebben de locatie voor je in kaart gebracht. Zo weet je precies waar je moet zijn als er sprake is van een spoedeisend medisch geval en je woonachtig bent in Enschede of in de buurt daarvan. Je kunt de kaart hieronder bekijken. Daarop zie je het adres Beltstraat 70, 7512 AA Enschede. Dat is het exacte adres van de spoedeisende hulp in Enschede.


google map embed iframe

Wanneer bezoek ik de spoedpost?

De spoedeisende hulp of huisartsenpost bezoek je op het moment dat je niet terecht kunt bij je eigen huisarts, maar er wel sprake is van spoed. Tijdens de reguliere werktijden kun je aankloppen bij je eigen praktijk. In de avond of het weekend wordt dat vaak lastig. Op zulke momenten kun je naar de huisartsenpost.

Als er sprake is van een levensbedreigende situatie, dan kun je het beste direct bellen met 112. Er kan dan eventueel een ambulance gestuurd worden. Bel alleen 112 als er sprake is van een levensbedreigende situatie. Voor alle andere gevallen kun je bij de huisarts terecht.